иска да чуе сватбени камбани. През декември 29-годишната дъщеря на и

...
 иска да чуе сватбени камбани. През декември 29-годишната дъщеря на и
Коментари Харесай

Анна „Чикади“ Кардуел споделя надежда да се омъжи преди смъртта си

 иска да чуе сватбени камбани.

През декември 29-годишната щерка на и по-голямата сестра на починаха след борба с рака. Въпреки това огромна част от края на живота й ще бъде разказана в поредицата Mama June: Family Crisis.

Сега, в извънреден клип от идния сезон, Анна има значим въпрос, който да зададе на сестрите си Алана и Lauryn „ Pumpkin “ Efird.

„ Хей, момиче, желаех да ти се обадя, тъй като в действителност, в действителност, в действителност нуждая се да направиш нещо за мен, “ Анна въвежда предговор към Pumpkin по телефона, преди да добави, „ Искам ти да планираш сватбата ми. “

Но до момента в който Пъмпкин, на 23, и Алана, на 18, показаха първичната си изненада от молбата, Анна изясни по какъв начин тя и нейната — с която споделя дъщерите си Кейтлин, 11 и Кайли, 7, от предходна връзка — стигнаха до решението.

„ Е, аз и Елдридж седяхме тук и говорихме за това онази вечер “, изясни Ана, „ и девойките го обичат, а с изключение на тази обстановка с рака, знаеш, че в никакъв случай не знаеш какво ще се случи Започвам х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР